SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att anställa en professionell fotograf
March 31st, 2014

Du kanske har en viktig händelse i ditt liv som behöver fotograferas. Var inte som andra människor som väljer att göra det själv eller ber sin icke professionella farbror eller kusin att göra jobbet. Kolla in detta scenariot, tänk om det är din dotters första födelsedag. Du drar ner på kostnader, vilket är anledningen till att du valt att göra fotograferings delen själv. I stället för att njuta av den speciella dag med din dotter, tar du bilder av din familj och de andra gästerna.

De njuter av ögonblicket. De skrattar, äter, dricker, barnen spelar spel, och du är upptagen med att fånga speciella stunder. Tre timmar in på festen, är alla gäster trötta. De började ge sig iväg. När du bestämt dig för att vila och kolla de bilder du tagit, märker du att linsskyddet hade varit på kameran hela tiden. Alla de timmar du spenderat med att ta bilder som inte ens finns i din kamera. Den värsta delen är, du har inga minnen att visa att din dotter från hennes fest.

Vill du att detta ska hända dig? Naturligtvis inte! Så varför inte bara hyra en professionell fotograf? Kontrollera www.estimat.nu .  eller på http://www.estimat.nu/kategori/hantverkare/betong/

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa