SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
För bästa möjliga utskrifter, vänd dig till CrossPrint AG
July 6th, 2013

För bästa möjliga utskrifter, vänd dig till CrossPrint AG! Hos oss hittar du det mesta inom skrivartillbehör. Vi levererar bläckpatroner, lasertoner och papper samt även förbrukningsartiklar till kopiatorer och faxar. Surfa in på vår hemsida www.crossprint.de idag!

Shoppa hos CrossPrint är både enkelt och säkert. I vår e-butik använder vi oss av den senaste tekniken inom datasäkerhet. Vi bär märkningen”Trusted Shops Guarantee”, en europeisk märkning för online-butiker som bland annat omfattar garantier till konsumenten.

Hos CrossPrint hittar du både originalprodukter från världens ledande leverantärer samt tredjeparts-komponenter. Om du har frågor om kompatibilitet, förbrukningstakt med mera är du alltid välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare. Kundtjänsten är öppen dagligen mellan klockan 09:00 på morgonen och 17:00 på eftermiddagen. Vårt telefonnummer är 0800 588 79 73. Du kan även nå oss via email: info@crossprint.de eller kundendienst@crossprint.de.

CrossPrint är ett företag som hänger med i den snabba utvecklingen. Hos oss hittar du produkter till de allra senaste skrivarna, men även till utgångna modeller. Vårt mål är att erbjuda en komplett service till en växande och mångfacetterad kundkrets. Skulle det vara så att du inte hittar det du söker, tveka dinte att höra av dig. Tillsammans finner vi den rätta bläckpatronen eller det specifika pappret du söker!

Vårt ordersystem är enkelt och intuitivt utformat. Ring oss om du stöter problem. Använd vår söktjänst för att hitta de varor du söker, addera dessa till din varukorg och gå till kassan. Här väljer du det betalningsalternativ som passar dig bäst. CrossPrint stödjer i nuläget betalning med kreditkort, via Paypal och mot faktura. CrossPrint, för trygg och effektiv e-handel!

http://www.crossprint.de/dell/

http://www.crossprint.de/xerox/

http://www.crossprint.de/toshiba/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa