SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur man väljer rätt kaffebryggare
June 6th, 2014

 

När det gäller kaffebryggare är man helt enkelt överväldigad av antalet valmöjligheter som finns. Bara för att du är en sann kaffeälskare behöver du inte vara kompetent att hitta en bra kaffebryggare till dig. Du kan älska en härlig kopp kaffe –  men du kanske inte är bekant med hur man tillreder kaffet på bästa sätt för att få den så god. Ditt val av rätt kaffebryggare beror i slutändan på vilken typ av kaffe du vill ha. Eftersom kaffebryggare är olika i hur de bereder kaffer har detta betydelse för vilket kaffe du vill ha.

 

Om du funderar på att använda malet kaffe är ju en filterbryggare valet för dig.

Om du att rengöring av kaffebryggare är en allt för mödosam uppgift, då bör du satsa på en kapselkaffemaskiner. Denna typ av maskin är enklast att rengöra men det begränsar ditt val på det sätt att du bara kan köpa färdigpaketerade kaffekapslar. Men det kanske är ett billigt pris att betala för din lättja.

 

Är du snarare flitig än lat så kanske en espressobryggare är din grej. Då ingår verktyg för att ånga mjölk och andra attiraljer så att hela kaffemakandet blir en riktig ritual. Och du har full kontroll över processen.

 

Vidare  finns det böna-till-kopp-maskiner – om du vill göra ditt kaffe från kaffebönor direkt. Då får du nymalet kaffe som sägs ge en väldigt mycket bättre arom, men maskinen i sig är väldigt dyr.

För mer information och bra tips kan du besöka kaffebryggare.info eller läs mer här


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa