SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kära kaffe-tjej
June 25th, 2014

 

Varje morgon ser jag dig med din vanliga kopp kaffe på bordet. Du är bara så vacker även på avstånd – det får mitt hjärta att hoppa över ett slag bara jag tänker på att gå till ditt bord för att prata med dig.

Här sitter jag och sneglar på ditt perfekta leende och din felfria hy. Bara genom att titta på dig vet jag att du är en ängel utanpå och inuti. Det känns som ett brott att en vanlig dödlig som jag, ses så nära en individ så perfekt som du. Men någon gång måste jag bara gå över och prata med dig – det är nu eller aldrig.

Med varje steg, samlade jag all styrka jag behövde bara för att säga hej. Och för varje steg jag tog, slog mitt hjärta fortare och fortare – jag ville bara gå tillbaka till min plats så att det skulle sluta. Men jag visste att jag skulle göra bort mig om jag inte gjorde det, så jag gjorde det.

Med min tafatta leende och mitt dumma ansikte, sa jag det mest hjärtstoppande “hej”-et. I det ögonblicket, är du den enda tjejen i min värld.

“Hej.” Och du log.

Det var en av de bästa dagarna i mitt liv.

Kärlek,

Jag

PS.

Jag köpte en espressomaskin följande dag, då jag bestämt mig för att göra espresso hemma – och njuta av den bästa espresson med dig.

Det bästa i livet kommer alltid med en prislapp: köp den bästa espressomaskin för dig här på: http://www.espressomaskin.eu


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa