SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kommersiell städning kräver specialkompetens
April 27th, 2014

Innan du anställer ett kontorsstädningsföretag, se till att de är erfarna. Fråga dem hur många år de har varit verksamma inom kontorsstädning. En bra meritlista med referenser från tidigare kunder kan vara ett bra tecken på att de är värdiga. Erfarenhet betyder kvalitet, kvalitet betyder bra etik och etik innebär bra personal. Detta är som en dominoeffekt. När ett företag startar bra, kommer bra resultat att följa.

Vissa människor underskattar rengöringsuppgifter. De behandlar städpersonal som någon som är outbildade. De tror att vem som helst kan göra jobbet. Men detta jobb kräver kompetens och utbildning. En person som har brist på kunskap om kommersiell kontorsstädning kommer inte att kunna leverera goda resultat. Vissa kan även göra situationen värre. En städfirma kanske  anställde någon bara för att få arbetskraft för sin städfirma. Och när en kund gav dem ett uppdrag, skickade de ut otränad personal för att fullfölja uppgiften. När städningentiden börjar, har personalen inte ens planerat städningen ordentligt.

För att säkerställa att städfirman har utbildad och pålitlig personal, besök http://www.kontorsstädning.org. Här kan du skaffa dig en överblick över ett större antal städfirmor. Läs artiklarna på sidan och läs sedan vad de olika firmorna har att erbjuda – och till vilka priser.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa