SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant
May 8th, 2013

Kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant är verkligen laddat med antioxidanter. Dels innehåller tillskottet vitamin B12 som ser till att nervsystemet fungerar. B12 är vanligt förekommande i animaliska livsmedel och därför är det många vegetarianer och veganer som har brist på vitaminen. En annan av de antioxidanter som finns i Bredspektrum Antioxidant är vitamin E. Det är en naturlig antioxidant som skyddar cellerna mot fria radikaler och kanske främst är känd för att göra underverk med huden. Den gör något som trevligt som att motverka nämligen rynkor och ärrbildningar.

Ytterligare en antioxidant som man kan hitta i kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant är vitamin C – immunförsvarets fiende nummer ett. Vitamin C motverkar förkylning och infektioner, fungerar antiinflammatoriskt och är bra för fettförbränningen. Vitaminen underlättar också för kroppen att ta upp flera vitaminer och mineraler som ingår i antioxidantfamiljen och har dessutom den sköna effekten att motverka träningsvärk. D3 är ytterligare en antioxidant som finns i Bredspektrum Antioxidant och den behövs lite extra i mörka Sverige. Eftersom D-vitamin uppstår i huden när solen skiner på oss så är vi inte särskilt bortskämda med det. Då brist på D3 bland annat ökar risken för cancer, hjärtsjukdom, depression, autism, förkylningar, övervikt och benskörhet så är det bra att det finns tillskott.

Kosttillskottet Bredspektrum Antioxidant från Grace Wellness innehåller många andra välgörande antioxidanter och utöver vitamin B12, E och C innehåller det prisvärda kosttillskottet, som används av både fitnessgurun Susanne Lanefelt och längdskidåkaren Mathias Fredriksson, A-vitamin, koppar, selen, zink och B6. Bredspektrum Antioxidant gör dig redo att möta livets utmaningar! antioxidanter.biz


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa