SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Låna pengar globalt
December 11th, 2012

Har du samma situation som Vencedores Group i Paraguay
Vencedores Group i Paraguay kommer från staden Encarnación. De började arbeta tillsammans och vill lära sig – och få möjlighet – att hjälpa sina familjer genom sina företag.
En av ledamöterna i gruppen är Sra. Zunilda. Hon är gift med Sr Egidio, som är en mekaniker till yrket. De har två barn som fungerar som motivation bakom deras ansträngningar som ett par. Båda arbetar hårt för att försörja sina barn så att de en dag kommer att växa upp till att bli goda människor.
Zunilda äger en liten livsmedelsbutik som hon jobbar hårt i, för att hjälpa sin man med hushållskostnaderna. Hon befann sig i en situation där hon behövde ta ett lån så att hon kunde köpa grönsaker, frukt, konserver, mjölk, bakverk och andra produkter till butiken. Zunilda ville kunna erbjuda allt som hennes kunder behövde köpa och därmed få en stabil och växande verksamhet.
I tredje världen arbetar organisationen Kiva med att erbjuda människor så kallade mikrolån. Det är små lån med låg ränta – till skillnad från de lån som lokala långivare erbjuder. I många fall går flera personer – företrädesvis kvinnor – tillsammans och bildar en grupp som gemensamt söker pengar att låna. Vencedores Group är en sådan grupp och jobbar gemensamt för att skapa en bättre tillvaro för sig själva i en svår livssituation som de alla lever i.
Befinner du dig också i en svår livssituation och behöver låna pengar för att få igång din affärsverksamhet, besök www.låneansökan.se. läs mer på  https://www.låneansökan.se/privatlån/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa