SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Låna pengar imorgon
March 11th, 2013

Vågar du drömma om skönhet?
Gloria från Paraguay vågar. Hon driver sin egen skönhetssalong i staden Caaguazú i Paraguay. Och det går bättre och bättre. Hemligheten bakom hennes framgång är Mujeres Unidas Group, som översatt betyder Förenade kvinnor. Det är en grupp med kvinnor som gått samman och jobbar för att hjälpa varandra att förbättra sina företag och hjälpa sina familjer. Tillsammans har de också vid upprepade tillfällen tagit ett billigt lån av Kiva. Kiva är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet. Hela 13 lån har gruppen tagit och för varje runda har deras verksamhet långsamt växt och kunnat utökas.
Gloria är en del av denna grupp och de har hjälpt henne med hennes skönhetssalong där hon vill kunna ge allt som innebär god service för sina kunder. Hon är en mycket driftig person som vill komma framåt i livet, vilket är varför hon arbetar hårt varje dag för att förbättra sig själv och sin verksamhet.
För sin del av lånet kommer hon att köpa färgämnen, spray, väteperoxid, schampo, saxar och andra förnödenheter som gör att hon kan erbjuda allt det som hennes kunder behöver.
Är du redo att jobba hårt och har en ambition och en dröm du vill jobba för, då handlar det om att hitta en långivare som hjälper dig med detta och inte någon som bara vill sko dig på ditt hårda arbete. Du kan börja letandet efter bra långivare genom att gå in på www.låneansökan.se. och ansöka om lån via låneansökan.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa