SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
nå ut till en bredare kundkrets?
June 16th, 2015

Är ditt företag intresserat av att nå ut till en bredare kundkrets? Vill ni synas bättre? I många branscher råder det idag knivskarp konkurrens. Det gäller inte bara att ha en bra produkt; man måste även ständigt arbeta med nykundsbearbetning. Om ditt företag behöver hjälp att växa så kan du alltid vända dig till Bisfront. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mer information om oss hittar du på vår hemsida, www.bisfront.se.

Hur identifierar man nya potentiella kunder? Och hur presenterar man det egna företaget på bästa möjliga sätt? Bisfront är ett företag som hjälper dig med affärskritiska processer som besöksbokning. Vi har stor erfarenhet på området. Sedan vi körde igång verksamheten har vi bokat hundratals mötesbokning.

Nyckeln till att utöka kundkretsen är att identifiera de företag som kan tänkas vara intresserade av er produkt. Det gäller också att paketera den egna produkten så att den framstår i bästa möjliga dager. Det här kan Bisfront hjälpa dig med. Läs mer om hur vi jobbar – besök oss på www.bisfront.se.

Bisfront har under flera år byggt upp en gedigen erfarenhet och kompetens inom ett flertal områden: Media, IT, Finance, HR och Consulting. Vi förstår hur marknaden fungerar och hur man ska gå tillväga för att hitta nya kunder. Vill du veta mer om Bisfront och hur vi jobbar? Tveka i så fall inte att höra av dig till något av våra kontor. Telefonnumret är 08-660 17 70 (till kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (Göteborg) och 040-607 43 00 (Malmö).


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa