SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Om utemöbler
December 18th, 2012

Utemöbler
Utemöbler kan te sig i en mängd olika former beroende på vad du ska ha de till. En enkel liten uteplats, en stor altan eller en jättelik trädgård. Alltid går det att få plats med utemöbler.

Smarta stolar som går att fällas ihop och ställas mot husgaveln då de inte används. Enkla lösningar på bords skivor som fästs i balkongräcket och fälls ut vid tillfällen att använda i ett bord. Stora bord i rotting är både snygga i sig och praktiska för de står stabilt men är lätta att flytta på. De är enkla att torka av och tål många väderklimat. Utemöbler kan även vara en trivsam hammock att kunna sitta flera i vid samma tillfälle en varm sommardag då man som mest vill ha en skuggplats. Vi erbjuder kunden alltid fri frakt, fri retur och öppet köp. (mer om detta på twitter)

Ring innan och kolla. Vi ordnar lätt så du kan se möbeln i vårt showroom. Vi vill ge dig mer än en chans än innan du hel bestämt dig. Utemöblerna ska vara trivsamma att sitta i, vackra att se på och gå ihop med dig som person. Därför är det viktigt att du vet hur materialen känns och hur de går ihop med det du tänkt kring utemöbler. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda dig allt från det klassiska träet till enkla möbler i rotting.. Vi på Furniturebox tänker alltid på att kunna erbjuda kunden det bästa kring utemöbler och möbler i sig för att du ska känna dig nöjd med ditt köp. mer info på Furniturebox.info eller http://www.furniturebox.eu


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa