SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städföretaget som erbjuder högklassiga tjänster
June 8th, 2015

Rent Hemma är städföretaget som erbjuder högklassiga tjänster till en mycket liten penning. Om du bor i Storstockholm kan du bli kund hos Rent Hemma redan idag. Företaget erbjuder en prova-på-städning för endast 99 kronor i timmen.

De låga priserna, som Rent Hemma kan stoltsera med, är ett resultat av att företagets organisation är väldigt välskött. Glöm dessutom inte att du som kund har möjlighet att göra RUT-avdrag.

På Renthemma.se finns ett kontaktformulär där du fyller i dina uppgifter. När du gjort detta och valt en dag som du vill få besök av Rent Hemma så kommer du inom kort att få en bekräftelse på din bokning.

Rent Hemma är ett mycket seriöst företag och således ett tryggt val för dig som kund. Samtliga i personalgruppen har tidigare städerfarenhet och har genomgått en noggrann rekryteringsprocess. Vidare har Rent Hemma en uttalad miljöpolicy, som går ut på att alla tjänster ska utföras med en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Du väljer själv hur ofta som du vill få besök av Rent Hemma. Antingen kan du få städat varje, varannan eller var fjärde vecka. Likaså kan du som kund själv bestämma vad som ska städas i hemmet. Men skulle det vara så att du inte har några speciella önskemål så utgår Rent Hemma från en generell städlista.

På företagets hemsida kan du också se vad andra kunder har att säga om Rent Hemma. Förutom formuläret på Renthemma.se kan du komma i kontakt med företaget på info@renthemma.se eller på telefonnummer 08-120 509 10. Läs mer här: http://www.renthemma.se/stadhjalp-i-stockholm/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa