SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städhjälp i Stockholm
December 11th, 2012

”En av höjdpunkterna var när stadsministern var på studiebesök här på kontoret. Då var det ordning hos oss, jag lovar”, skrattar Peter Svanborg.

Peter är VD för ett av de mest framträdande företagen inom hushållsnära tjänster. Företaget heter Hjälp Hemma och har sitt kontor på Södermalm i Stockholm. ”Ja, det är en hel del aktivitet här på kontoret men det mesta av verksamheten sker ju hemma hos våra kunder. Där erbjuder vi avlastning och hjälp med i stort sett allt som rör hushållet”, fortsätter Peter.

”När en kund tecknar ett abonnemang hos oss kommer vi först och hälsar på en gång. Vi går, i lugn och ro, på plats, igenom hur behoven ser ut och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt”.

www.hjälphemma.se anstränger man sig också till det yttersta för att samma medarbetare ska följa med kunden genom hela abonnemangstiden. På det viset etableras en personlig kontakt och det blir mycket smidigare att hitta lösningar på det som behöver göras.

”Ja, det här med ett personligt bemötande är en väldigt viktig aspekt av vår verksamhet”, berättar Peter. Det gör att allt känns mycket lättare, inte bara för kunden utan även för våra medarbetare”.

Hjälp Hemma verkar ha lyckats väldigt bra med sin målsättning. Sedan starten 2007 har man vuxit med runt 40 procent per år. ”Vem skulle inte vara nöjd med sådana siffror?”, avslutar Peter. ”Det är ett kvitto på att vi kunnat satsa klokt och forma oss efter de behov som vi försöker kartlägga längs vägen”.

 

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa