SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Storbritannien tillsätter folsyra i mjöl
April 30th, 2014

 

Ett flertal studier har visat att folsyra gynnar graviditet, och bekräftar även att gravida kvinnor som tar tillskott av folsyra föder smarta barn. För vuxna, har folsyra visat sig minska risken för hjärt-kärlsjukdom och förbättra den allmänna blodcirkulationen i vårt system. Men tyvärr, tillgodoser majoriteten av befolkningen inte kroppens behov av denna viktiga vitamin.

För som alla vet, gravida kvinnor är den viktigaste gruppen att ta folsyra. Men färska studier har visat att icke-gravida kvinnor och även män kan dra nytta av de underverk som vitamin B9 tillför. Den minskar tillexempel risken för depression, gör spermier friska och ger bättre kvalitet vilket ökar chansen att lyckas när man försöker få barn.

Nyligen har regeringen i Storbritannien äntligen beslutat att tillsätta folsyra till mjöl. Ja, mjöl, en av våra favorit-kolhydrater. Den här kampanjen har varit på gång i 23 år, och äntligen agerar hälsoministrarna, vilket inne bär att det är obligatoriskt att tillsätta nämnda vitamin till mjöl så tidigt som i fabrikerna. Detta har beslutats efter  att National Diet och Nutrition Survey gjorde en undersökning och funnit att landets matvanor som helhet inte uppfyller folsyra-intag kraven, trots att fördelarna med vitaminen har förespråkats.

Hälsoministrarna är redan medvetna om ansvaret som behövs av befolkningen att hantera risken och fördelarna med att tillsätta folsyra till mjöl. Privata företag ges också hälsouppgifter för att ta itu med dessa problem. Under tiden har NHS uppgifter lagts på is till dess frågor har reglerats och kampanjen anses säkert för konsumenterna.

Du kan också tillgodose de folsyra krav din kropp behöver. Ta en folsyra idag. Kolla här på http://www.folsyra.org om du också vill minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, olika typer av cancer och vill leva ett liv lyckligt liv utan depression. Här hittar du en mängd informations om du kan dra nytta av när du skaffar dig ett hälsosammare liv.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa