SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tilläggsfunktioner för barnvagnar
June 17th, 2014

De flesta av dagens moderna barnvagnarna erbjuder en kombination av säkerhets- och bekvämlighetsfunktioner för både föräldrar och barn. Många föräldrar (särskilt nyblivna) är osäkra på vilken typ av barnvagn som de ska köpa och vill ofta ha detaljerad information om vilka funktioner vagnen har innan de bestämmer sig. Att göra ett bra researcharbete är en god idé. Man kan också passa på att fråga erfarna föräldrar som haft barn tidigare, eller kanske gå in i en butik och ställa frågorna där. Men för att kunna ställa rätt frågor är det bra att ha lite koll i förväg. Därför kommer här några grundläggande saker att tänka på när du ska välja barnvagn som nybliven förälder.

•           Många av barnvagnarna har ett solskydd. Det hjälper till att hålla solen borta från din babys ögon och skyddar även mot nederbörd.

•           De flesta av dagens modeller är modulära, vilket betyder att vagnens sitsdel lätt kan separeras från ramen och användas som babysäng eller bilbarnstol.

•           Andra funktioner kan inkludera ytterligare remmar, inbyggda förvaringsfack, tunga skyddsnät som blockerar UV-ljus eller ett praktiskt fack med plats för ett bärbart skötbord.

•           Barnvagnens förvaringskapacitet är mycket viktig, så att det finns plats för t.ex. bilnycklar, musikspelare som iPods, drycker och snacks.

Vi har tagit upp några av de saker som föräldrar bör ha i åtanke vid köp av barnvagn. Men hur vet man vilka funktioner som är bättre än andra?

Mer information om hur du väljer syskonvagnar hittar du hos www.syskonvagn.org.

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa