SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Utvecklingen av datorer
March 27th, 2014

Häromdagen tänkte jag på den snabba utvecklingen av datorer. Jag såg framför mig hur de första datorerna såg ut, och föreställde mig några gråhåriga forskare som står framför stora maskiner. Och än idag kan man ibland se stora datorer. Google-servrarna eller servrar för de flesta affärsbanker är ganska stora i storlek.

Om du tänker på dagens datorer, känner du dig kanske förbryllad över den snabba utvecklingen av datorer. Numera kan en dator få plats i vår handflata. Tänk på smartphones. Hur små de är. Man kan också fundera över den snabba utvecklingen av internet-tekniken. Den har inte förändrats särskilt mycket.

Förr i tiden behövde vi ett skrivbord och modem för att ansluta till internet. Det scenariot har gradvis förändrats. Sedan fick vi bärbara datorer. Och nu har vi surfplattor och smartphones. Om du vill ha snabb och enkel tillgång till internet, bör du välja en surfplatta. Den är som regel inte bara prisvärd utan också underhållande. En surfplatta kan också vara lärorik, eftersom den ger dig en sådan bekväm internetupplevelse. Storleken och vikten på surfplattor är en klar fördel – de är så lätta att ta med sig.
Hos www.surfplattor.info hittar du en rad utmärkta surfplattor i olika modeller.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa