SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vilka är de fem coolaste platserna på planeten?
March 27th, 2014

Ger du den frågan till fem olika personer så lär du få betydligt fler än fem svar. Kanske så många som tjugofem svar, för alla har vi olika ställen vi vill åka till och orsaker till varför vi vill åka just dit. Detta såg man tydligt i en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan. Där ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren var väldigt skiftande. En av deltagarna kunde inte ge ett entydigt svar utan satte upp en lista med fem favoriter.
“Det här är min lista just nu, med fem platser som jag drömmer om att resa till någon dag:
San Fransisco – USA, Rom – Italien, Portland – USA, Mexiko och Berlin – Tyskland.”
Men tydligen kunde personen inte begränsa sig till fem för sedan dök det upp: “På min drömlista finns också Hantverksmässan i London och Art Journal Fest i USA. Dessutom har jag i åratal velat besöka Sveriges största bokmässan i Göteborg – och i år har jag äntligen beslutat att låta det blir verklighet. Jag är där nu! Yay!”
Så listan på fem blev till slut en lista på åtta. Och kanske är listan egentligen ännu längre. Hur ska man någonsin kunna begränsa sig.
Men vart du än drömmer om att resa, och vart du än verkligen reser, så lär du komma att behöva bra resväskor. Ordentliga, tåliga – men billiga resväskor. Du kan faktiskt hitta sådana på www.resvaskor.eu. Så kolla innan du reser.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa