SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ville ikke hjemmet være trist uten pene, innbydende tepper?
March 5th, 2016

Ville ikke hjemmet være trist uten pene, innbydende tepper? Et teppe er en bekledning som ofte er laget av tekstil eller bastmateriale (et materiale som består av langstrakte fibre). Man pleier ofte å skille på håndlagde og maskinvevde tepper. Et håndlaget teppe er mer eksklusivt og finnes ofte i mindre serier, noen ganger stykkevis som gjør hvert håndvevde teppe unikt. En maskinvevd teppe er helt enkelt produsert med hjelp av en maskin som vever teppet. I dag er utvalget av tepper uendelig, og det er jo bra det, for da blir det enklere å finne sitt drømmeteppe. Vi har samlet et utvalg matter med forskjellige egenskaper i vårt sortiment, så vi har noe for akkurat din unike stil!

Den vanligste bruken er å plassere teppet på gulvet, men det blir mer og mer poplært å henge opp et pent teppe på veggen. I tillegg til at et teppe på veggen er trendy og stilig, så kan det bidra til en koseligere følelse i rommet enn et bilde med tanke på teppets materiale. Et teppe beskytter gulvet, demper lyd og beskytter dine føtter fra et kaldt gulv. Det tilfører dessuten en helhet til din innredning og smelter sammen med hjemmets øvrige ting.

Hos oss på Furniturebox finner du ryetepper i forskjellige størrelser og farger. Et ryeteppe tilfører en trivsom og rolig følelse i ditt hjem. Leter du etter et barneteppe som gir et koselig inntrykk og samtidig en komfortabel plass for barna å leke på? Vi har flere barnetepper i flere størrelser i motiv som Hello Kitty, Frost og Biler. Et mønstrete, fargerikt teppe kan virkelig gi rommet en ekstra touch. Uansett om du leter etter et teppe som er unikt og fremhever din personlighet, eller et stilrent enkelt teppe, så har vi noe for deg.

Velkommen å se rundt i vårt sortiment av stilrene, fargerike tepper i forskjellige størrelser og materiale. Vi på Furniturebox – Møbler på nett hjelper deg på veien til det perfekte hjemmet. Läs mer om sovesofaer og kontinentalsenger här


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa